S Smartprintom prihranite ogromno denarja!

 

Naša storitev vam pomaga prihraniti ogromno denarja

Storitev Smartprint vam pomaga prihraniti ogromno denarja, saj vam za fiksni mesečni strošek omogočimo izpis ogromnih mesečnih količin barvnih kopij ne glede na to koliko procentno je pokrita stran. Tehnologija, ki jo uporabljamo nam omogoča, da je strošek izpisa znatno manjši v primerjavi z nakupom originalnega potrošnega materiala. Glede na vaše potrebe lahko izbirate med večimi različnimi paketi, ki se razlikujejo po številu mesečnih kopij in funkcionalnostih tiskalnika.

 

Polnjenje kartuš

Podjetje Smartprint d.o.o. z mesečnimi oziroma dvomesečnimi obhodi preventivno napolni kartuše in s tem poskrbimo, da barve nikoli ne zmanjka.

 

Garancija in zagotavljanje storitve

V kolikor se pojavijo težave s tiskalnikom smo zavezani, da težavo rešimo v roku maksimalno 72h pri tem vse stroške krijemo mi.

 

Brez vezave

Paket lahko prekinete kadarkoli želite, saj pri naših storitvah ni nobenih skritih stroškov ali vezav.

 

Brezskrbno tiskanje

Ker naša storitev, v ceni vključuje potrošnjo barv in vse morebitne servise, lahko pozabite na skrbi s tiskalniki.

Mnenja naših strank

  • Znotraj centra večino promocijskega materiala tiskamo sami, zato je bil strošek novih tonerjev nezanemarljiv. Z rešitvijo SmartPrint na letni ravni prihranimo okoli 1500€.
    Wellness in Športni center Galactica
  • Z rešitvijo SmartPrint imamo pokrite vse potrebe po tisku, hkrati pa smo zmanjšali letni strošek tiska za približno 50%.
    Trendnet d.o.o.